Hvordan kan hurtigt tryk på festivalarmbånd spare dig penge?

Festivalarmbånd stofarmbånd tekstilarmånd plastikarmbånd og papirarmbånd

Hvordan kan hurtigt tryk på festivalarmbånd spare dig penge?

september 10, 2018 Uncategorized 0

Hvordan man bedre kan forudsige hvor mange mennesker der vil deltage i arrangementer, og hvordan man bruger forudsigelsen til at bestille det rigtige antal festivalarmbånd.

På JMband.dk kan du købe de produkter, der er nævnt i denne artikel

”Det er vanskeligt at spaa, især naar det gælder Fremtiden” – Niels Bohr.
I mange tilfælde er det svært at forudsige den præcise deltagelse, men som arrangører, når man kommer tættere på afholdeses datoen, er det meget lettere at estimere, hvor mange mennesker der faktisk kommer til porten og deltager i arrangementet.
Hvert år bliver tusindvis af ubrugte festivalarmbånd kaseret, fordi arrangementsholdere ikke ønskede at stå i en situation med manglende armbånd for deres gæster og ender med at overbestille. På den anden side, hvert år er der mange arrangører, der hiver i deres hår og tænker “hvorfor bestilte vi ikke flere festivalarmbånd”?
Et firma, der er hurtigt og pålideligt, kan levere adgangskontrol armbånd tæt på datoen for en begivenhed (når du har opnået en mere præcis deltagelses vurdering) hjælper det dig med at spare penge. Ved at udskyde bestillingen til en tid tættere på arrangementet, er det meget lettere at vurdere, hvor mange festivalarmbånd der virkelig er nødvendige for arrangementet.
JMband gjorde det før og kan gøre det i fremtiden. Uanset om det er 100.000 skræddersyet og personlige trykte papirarmbånd eller bare 50 stk. armbånd, kan JMband levere næste dag, hvis det er nødvendigt, og hvis forholdene er rigtige.

Salg

Det er kun naturligt, at arrangørerne håber på en vellykket begivenhed. Før-event billetsalg sikrer arrangørerne en vis indkomst, og mange gange er der tilbudt rabatter, hvis billetene købes på forhånd. Mange gange er forhåbningerne for høje, eller vurderingen var for beskedne, men efterhånden som tiden går, bliver virkeligheden klarere, og vurderingerne er mere præcise for, hvor mange mennesker der skal deltage, og dermed hvor mange festivalarmbånd der skal bestilles.

Annulleringer og bekræftelser

I dag er der mange sofistikerede værktøjer på sociale-medier; men ikke kun værktøjer der kan indikere om deltagelse i en begivenhed: Potentielle deltagere kan registreres og endda give oplysninger om, hvor sandsynligt de skal deltage i arrangementet. Grupper på sociale-medier og socialmedieaktivitet er en stærk indikator, for at se ’’hvor vinden blæser’’. Facebook “likes” giver ingen garanti, men det kan give en ide om chancerne for deltagelse. Jo nærmere begivenheden, jo mere data er tilgængelige for en præcis vurdering af, hvor mange festivalbånd der skal bestilles.

Vejr

Vejret påvirker vores liv på mange måder og især vores humør. Udendørs begivenheder specielt, men også indendørs arrangementer påvirkes meget af vejret. Det kan være for varmt, for koldt, for meget regn, stærk vind eller bare gråt og overskyet. Vi har alle mødt forskellige kombinationer af vejrfaktorer og ved, hvordan det kan påvirke os. Hvis dine gæster vil mene, at vejrforholdene under en begivenhed bliver behagelige, er der dermed bedre chance for at de vil deltage i arrangementet. Selv vejrforhold for personer, der pendler til en indendørs begivenhed, kan påvirke antallet af deltagere i arrangementet.
Som begivenhedsdatoen bliver tættere, forbedres det med at få en præcis vejrudsigt. Efter vurdering og estimering kan du få en bedre ide om, hvordan vejrforholdene vil påvirke antallet af personer, der deltager i din begivenhed, og hvor mange adgangsarmbånd der skal bruges til gæsterne.

Nyheder

Både gode som dårlige situationer kan ske for os mennesker på en given dag. Her er to eksempler på hvordan nyheder kan påvirke deltagelsen. Stødende nyt om en voldelig begivenhed, især i nærheden, kan få folk til at afslå begivenheden og blive hjemme, hvor de føler sig trygge. På den anden side kan en sejr til et nationalt eller lokalt sportshold svinge folks humør og deres beslutning, om at gå ud og være i selskab med andre. At følge lokale og nationale nyheder, og altså give en god tolkning på dem, kan med fordel være med til at give dig en endnu bedre idé om, hvor mange der deltager.

Den bedste hjælp til dem, der tænker for stort eller for lille er, at give dem mere tid” JMband Team

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *