JMband Online Designers historie

Festivalarmbånd stofarmbånd tekstilarmånd plastikarmbånd og papirarmbånd

JMband Online Designers historie

september 10, 2018 Uncategorized 0

En kort historie om udviklingen af JMband Online designere og fremtiden for online design.

På JMband.dk kan du købe de produkter, der er nævnt i denne artikel

I mange år var proceduren til bestilling af tilpassede armbånd meget besværlige. Det startede ved at man sendte grafik og anden relevant information om armbåndene til producenten via eMail. Producenten ville sende en grafisk korrektur tilbage til godkendelse, og korrespondancen ville gå frem og tilbage, indtil den person, der bestilte armbåndene, var tilfreds med det grafiske resultat. Denne procedure var tidskrævende og krævede manuelt arbejde af dygtige grafiske designere. Bestilling via eMail er indtil videre brugt i dag, men senere er et smart alternativ blevet udviklet.

Da programmeringsmuligheder blev mere tilgængelige og overkommelige, besluttede JMband at udvikle et system, der eliminerer eMail-korrespondance og gør det muligt for vores kunder at designe de armbånd, de ønsker hjemme på deres computerskærm.

Vi var blandt de første til pioner kommercielle Online Design og i 2007 introducerede vores første design værktøj.

 

ASP.NET lanceret i 2007

Det var skrevet i ASP.NET, det var begrænset i funktionalitet, og det arbejdede kun med papirarmbånd, men det var et gennembrud på det tidspunkt, og vores kunder elskede det. Da vores første ordre via vores nyudviklede designer kom ind, var vi overbevisende. Vi fik mange ordre og det tog os tid til at tilpasse og imødekomme den accelererede efterspørgsel.

Vores første online designer til papirarmbånd skrevet i ASP.NET

 

Adobe Flash lanceret i 2011

For at få mere funktionalitet og fleksibilitet i vores online designer, havde vi tilbage i 2011 flyttet til en Adobe Flash-baseret designer. Flere muligheder for tilpasning blev introduceret, såsom muligheden for at uploade kvadratiske logoer, finere positions muligheder, slutproduktbillede sendt til kunden og billedet tilføjet på fakturaen selv og andre smarte funktioner. Desuden udformede vi designmulighederne til andre produkter såsom plast og tekstil armbånd, billetter, nøglesnorer, startnumre og andre produkter.

Vores anden generation online designer til papirarmbånd skrevet i Adobe Flash

 

Ulempen ved at flytte til Adobe Flash var, at svar-tid (svar tiden) var reduceret i forhold til vores gamle ASP.NET designer, hvilket betød langsom indlæsning af billederne på skærmen. Derudover blev Adobe Flash-teknologien afvist af software-giganter såsom Apple Computers på grund af internet sikkerhedsgrunde. Disse virksomheder blokerede flashinstallation på deres hardware, hvilket fører til tab af popularitet og til sidst blev det enden af Adobe Flash-teknologi. Vi var nødt til at følge udviklingen og gå videre.

 

HTML5 lanceret i 2016

Det tog HTML5-teknologi, lang tid at modne, og det tog os tid at oversætte de funktioner, vi havde brug for fra flash til HTML5. Endelig i 2016, havde vi introduceret vores nyeste designer ved hjælp af HTML5-teknologi. Hurtig svar-tid og ikke flere blokeringsproblemer. Vi har introduceret nye funktioner som “Vis Trykområde”, “Gør det nemt”, træk og slip positionering, så vores kunder får endnu større kontrol over, hvordan de endelige produkter vil se ud, mens designet blev lettere og klarere.

Vores tredje generation online designer til papirarmbånd skrevet i HTML5

 

Vi arbejder konstant på finjustering og tilføjer mere funktionalitet til vores Online designere. Nogle gange er ekstra funktioner ikke synlige for kunden på Designer selv, men de er revolutionerende for os som producenter. For eksempel er en funktion, der blev tilføjet i 2018 til vores HTML5-designer, generering af vektorbaserede billeder til produktion. Tidligere brugte vi bitmap-billeder til produktion, der havde begrænsede skaleringsmuligheder. Den nye funktion giver os mulighed for nu at skalere billedet, inden det bliver trykt (hvis det er nødvendigt), så trykningen kommer ud skarp og klar.

 

Fremtiden for online design

Teknologien udvikler sig konstant, og det er svært at stoppe det. Hidtil var vores design todimensionale (2D), hvilket betyder at et fladt billede af produkterne blev præsenteret for den person, der bruger designeren. I fremtiden er der ingen tvivl om, at udvikle en tredimensionel (3D) designer. Det gør det muligt for den person, der designer, at få en bedre ide om, hvordan slutproduktet vil se ud. Man vil ende med et resultat, hvor man kan se billedet der repræsenterer produktet fra forskellige vinkler.

Vores undersøgelser og andre forberedelser er med henblik til vores næste generations 3D online designer.

 

Før i tiden modtog vi mange komplimenter fra tilfredse kunder, og idag modtager vi flere en nogensinde, fra tilfredse kunder der bruger dette praktiske værktøj, som vi har udviklet. Vi er meget stolte af denne præstation hos JMband.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *